tisdag 16 november 2010

Inflyttad!

Nu sitter jag i soffan i nya lägenheten och gör mitt första blogginlägg härifrån. Känns väldigt bra att ha flyttat på det stora hela. Själva flytten gick snabbt och smidigt med hjälp av tio gängliga akademiker ;-). Sen har det packats upp lådor och kassar till förbannelse och nej, allt är verkligen inte uppackat! Men igår satte jag upp första tavlan och några timmer efter inflyttningen var prydnadskuddarna på plats i soffan. Det är ju sånt som är viktigt. Eller i alla fall sånt som är roligt, och roliga saker är ju viktiga.

Har tyvärr inga bilder att visa, men det kommer (så fort jag kan lista ut i vilken flyttlåda kameran ligger...)

torsdag 4 november 2010

Fina svartvita bilder

Oj, oj, oj nu är det inte länge kvar tills stora flyttlasset går! Ska bli så kul! Eller ja, inte själva flyttlasset, men att flytta in i nya lägenheten. Var där idag och förberedde inför morgondagens målning. Två blommiga fondtapeter måste bort!

Jag har tänkt att jag vill ha en hel del nya tavlor. Inte helt lätt att hitta bara sådär. Men i den stora guldgruvan Etsy (där den omtalade påfågelsplanschen kommer ifrån) har jag hittat några snygga bilder. Den enda nackdelen är att de är små, som ett vanligt vykort ungefär. Jag skulle vilja ha lite större bilder...


Den här fina, lite sneda staden finns att köpa hos Sometimes I swirl.


De coola benen kommer från robinelisabethart.


Dessa söta telefonpraterskor har Flapper Doodle gjort.