måndag 2 januari 2012

Andra dagen på det nya året

Två dagar av 2012 har gått och det känns på det hela taget bra. Jag är överlag lite småförtjust i nystarter. Känns uppfriskande när något nytt börjar och det gamla är slut. Inte för att det gamla behöver vara något dåligt; 2011 var ett bra år då jag bl.a. tog steget att starta eget företag. Men nu vänder vi blad och hittar där ett ännu oskrivet blad, vilket innebär att det finns många spännande saker att fylla dessa blad med.

Själva nyårsafton blev en lugn tillställning här på Poppelgården på Österlen, tillsammans med familj och släktingar. Mitt hedersuppdrag var inte helt oväntat dukningen. Jag slog på stort och gjorde ett maffigt blomsterarrangemang i en vacker kristallskål på fot!



Så här efter den stora nyårsmiddagen kändes det stora arrangemanget lite som en överdrift. Det tog en del plats på bordet också. Efter att vi bytt den fina linneduken från S:s mormor, till en mer vardaglig randig variant, blev det uppenbart att något behövde göras åt blommorna. Det blev en make over till en lite mer diskret bukett.

Inga kommentarer: