måndag 23 februari 2009

Namngivningsfest

Det har varit fullt upp med förberedelser inför vår lilla sons namngivningsfest, så det har inte blivit nåt bloggande. Men nu är festen över och jag tänkte visa lite bilder på dukning och dekorationer - och på själva fikat som var supergott tack vare duktiga vänner och familjemedlemmar!


Färgtemat var orange, cerise och lite gult. Det kändes kul att ha lite starka färger med tanke på att det var ett barn vi firade och för att lysa upp lite i vintermörkret (som inte är så mörkt längre tack och lov!). Jag har börjat gilla nejlikor riktigt mycket; det är maffiga, finns i många färger och kostar inte så mycket. Det är enkelt att sätta ihop några stycken så att det ser ut som en enda jättenejlika. Bra blommor helt enkelt!

1 kommentar:

Lärarbostaden i grönskan sa...

Åh, så vackert ni hade dukat! Det kan verkligen vara mysigt där i det kära gamla biblioteket. Många kvällar tillbringade man tid där:) Det är bra att lillman skolas in i rätta studentandan i tid:) Det hade varit jättetrevligt att vara där... Men jag hoppas att ni kanske har planer på att åka söderut någon gång i vår!

Stora kramar