torsdag 18 februari 2010

Grön middag

Det var ett tag sen jag bloggade om mat, men nu ikväll så råkade en god (och snygg) middag sammanfalla med att kameran stod på köksbordet så det blev ett litet kort på den gröna risotton. Basen är en vanlig risotto och sen blev det lite "man tager vad man haver" vilket idag resulterade i: riven zucchini, hackad basilika, torkad oregano och frysta ärtor som fick puttra en kort stund i risotton. Det hela serverades med lite ruccola på toppen - mums!

1 kommentar:

Lärarbostaden i grönskan sa...

Hejsan Linda!

Så gott det där lät! Men jag har aldrig lagar risotto, även om jag funderat på det flera gånger, så jag måste först hitta ett recept på "vanlig risotto";) Håller abolut med om att vi måste höras på riktigt och avhandla annat än det "ytliga" "låtsaslivet" i bloggarnas värld:)Så kul att du läser historia nu förresten. Måste vara skönt att kombinera ny kunskap med extra "mystid" hemma. Vi får höras på telefon SNART!

Kram