söndag 13 november 2011

Fem år som fru!



För fem år sen (i fredags) sa jag och S "Ja" till varandra och vi blev man och fru. Det var en novemberregnig dag som var helt underbar! Att vi nu har varit gifta i fem år måste självklart firas. Vi gjorde det genom att lyxa till det med en hotellweekend på Sigtuna stadshotell. Om ni någon gång har nåt lite extra att fira eller bara känner för att skämma bort er med fin miljö och god mat - åk dit!



En hotellweekend inleds med ett alldeles underbart Afternoon tea i hotellets snygga lounge. Det går också att komma dit och bara njuta av mumsigt eftermiddagste, utan att behöva sova över. Efter teet har man ca fyra timmar på sig att bli hungrig igen. Inte lätt.Vi tog en promenad och läste sen inredningstidningar med jultema (jag) och vetenskapliga tidsskrifter (S) på rummet, vilket vi inte blev så hungriga av. Men det var ju bara att gå ner till middagen i alla fall och njuta av otroligt vällagad mat!

Frukosten är också utsökt och då imorse när det var ljust ute, kunde vi fullt ut beundra sjöutsikten. Vi hade lite plats kvar i magen (vem försöker jag lura?) så vi åt lunch på fina och goda RC Chocolat precis bredvid stadshotellet.

1 kommentar:

JesperochKarin sa...

Va härligt Linda! Grattis! Det får vi också göra om 5år då:) Stora kramar Karin