torsdag 21 juli 2011

Fina, ej oumbärliga, bröllopssaker

Juli är inte en så jättepopulär månad för bröllop, men det är däremot augusti och september. Då är ju juli perfekt för de sista småjusteringarna inför bröllopet. Kanske har man också semester och därmed tid (förhoppningsvis) att fixa med detaljerna. Eller att sitta och kolla runt på Etsy efter små, egentligen rätt onödiga, saker, som vissa av oss gör...

Här kommer några såna rätt onödiga, men väldigt trevliga bröllopssaker till dem av er som tänker gifta er den närmsta tiden.



En rustik skylt som visar vägen till bröllopet. Görs på beställning av Craftmarttexas så den funkar även om ni inte heter Molly och Teddy.




Supersöt "Caketopper" som också görs på beställning av Lollipop Workshop . Tanken är att de små figurerna ska se ut som det riktiga brudparet; hår, kläder, bukett - rubbet!






Vem har inte gått och längtat efter en speciell galge till bruden och brudgummen? Kanske en av de mest onödiga prylarna, men erkänn - galgarna är riktigt snygga! Kan också specialbeställas av Noce så att det står Brud och Brudgum i stället.

Och bara för att saker är onödiga betyder inte det att man ska strunta i dem. På en så speciell fest som ett bröllop tycker jag absolut att små söta detaljer tillsammans med kärleken gör helheten!

Inga kommentarer: