onsdag 5 juni 2013

En hall kan också behöva lite fint

Det här med hall är ju inte alltid så himla enkelt. Oftast blir det en lagringsplats för allehanda ytterkläder och en rum man bara passerar på väg ut eller in. Det är ju inte så att man hänger i hallen några längre stunder. Men ändå. Visst förtjänar väl hallen också lite omtanke och pynt?

Jag har gjort mitt bästa i vår hall genom att bland annat sätta upp en tavellist, som sträcker sig över (nästan) hela väggen. Den väggen som inte upptas av klädhängare, garderober eller dörrar, vill säga. På tavellisten får det stå lite olika tavlor, ljuslyktor och för det mesta en skvätt blomsterfägring. Trevligt att komma hem till, trevligt att passera på väg ut och inte minst, trevligt att välkomna gäster med!


Fågeln som står på en pall är ett stort vykort köpt på Illums Bolighus i Köpenhamn. I den gula, egenmålade ramen, sitter ett vykort från Tate Modern i London.



I den lilla tavlan ett vykort med foto av Vee Speers och den stora affischen med citroner kommer från Dekanimal.


 
Den lilla ljuslyktan med trollsländan på är verkligen en favorit. Den är gjord av keramikern Karin Eriksson som driver butiken Manos. Ljuslyktan finns att köpa i webbshopen.


Inga kommentarer: